Ognjen Jarazam svestan šta mora da se uradi da bi se došlo do trofeja

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 01:46

Ognjen Jarazam svestan šta mora da se uradi da bi se došlo do trofeja

Duel protiv Zvezde je na programu u subotu u 21.

Košarkaši Partizana uspeli su da posle velike borbe savladaju Vojvodinu u Nišu rezultatom 80:67 i plasiraju se u finale Kupa Radivoja Koraća gde će u subotu od 21.00 igrati za trofej protiv Crvene zvezde.

Plejmeker crno-belih Ognjen Jaramaz smatra da će dobra odbrana igrati veliku ulogu u predstojećem finalu Kupa Koraća.

- Ostvarili smo prvobitni cilj. Zadovoljan sam. Bilo je tvrdo, ali smo uspeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odigramo ove dve utakmice u dva dana i sutra nas očekuje derbi. Dobro poznati protivnik i potrudićemo se da se spremimo. Tri utakmice u tri dana, to je možda zahtevnije, ali svake godine je tako. Nismo iznenađeni. Mislim da smo spremni za sutra - rekao je Jaramaz.

Svestan je šta mora da se popravi pred novi duel sa crveno-belima.

- Definitivno da popravimo odbranu. To će biti jako važno u utakmici sa Zvezdom. Ne bih ulazio u druge detalje. Mislim da smo svesni šta nije štimalo poslednjih utakmica protiv njih. Ne bih ulazio u detalje, treba da se dobro pripremimo, nadam se u nekim stvarima i iznenadimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.