Oglasio se Saša Obradović, prvi uslov ispunjen!

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Saša Obradović, prvi uslov ispunjen!

Čeka se reakcija iz KSS.

Juče Igor Kokoškov, a danas je prvi favorit za mesto novog selektora reprezentacije Srbije postao Saša Obradović.

Pisali smo već od jutros na tu temu, a u međuvremenu se oglasio i sam Obradović.

U izjavi koju prenosi ''Informer'', 50-godišnji Obradović ne krije da bi rado preuzeo vođenje našeg nacionalnog tima, što je prvi uslov da se ove najave ostvare, ali je i naglasio da ga iz Saveza još uvek niko zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije kontaktirao.

''Ja sam više puta izjavio da bi to za mene bio najveći uspeh u karijeri. Velika je čast voditi nacionalni tim svoje zemlje i to je za mene nešto posebno. Takve stvari se ne odbijaju.







Zasad me niko nije kontaktirao, niti je bilo ikakvih razgovora na tu temu. Mislim da je još rano.







Ljudi iz Saveza moraju prvo da vide šta je i kako dosad urađeno, pa tek onda da idu dalje. Oni će sigurno prvo izabrati kandidate, obaviti razgovore, pa tek onda odlučiti'', istakao je Obradović.

Podsetimo, dosadašnji selektor Saša Đorđević potvrdio je da napušta tu funkciju posle osvojenog petog mesta na Svetskom prvenstvu u Kini.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.