Oglasio se Pele: Žilav sam ja, hvala vam svima

Izvor: B92, 04.Dec.2022, 00:13

Oglasio se Pele: Žilav sam ja, hvala vam svima

Pele, legenda brazilskog i svetskog fudbala, oglasio se iz bolnice.

Svetski mediji su tokom dana preneli vest da je ponovo hospitalizovan jer mu se zdravstveno stanje navodno pogoršalo, ali je 82-godišnji Pele izašao sa izjavom za javnost.

"Dragi prijatelji, želim da vas sve umirim i da budete pozitivni. Jak sam ja, imam mnogo nade i na svom sam uobičajenom tretmanu. Želim da se zahvalim bolničatima i lekarskom timu bolnice zbog sve brige i pažnje koju mu ukazuju", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poručio je Pele na Instagramu.

U poruci je dalje dodao:

"Imaj snažnu veru u Boga i svaka poruka ljubavi koju primam od vas širom sveta puni me energijom. I gledanje Brazila na Svetskom kupu, takođe", zaključio je jedan od najboljih igrača svih vremena.

Prema izveštajima lekara iz bolnice, njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.