Odžo: Ne gledam brojke, radim male stvari

Izvor: Mondo, 02.Okt.2018, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odžo: Ne gledam brojke, radim "male" stvari

"Na ličnu statistiku ne obraćam pažnju. Nije stvar u tome", rekao je najbolji igrač crveno-belih u prvom kolu Evrokupa.

Majkl Odžo obeležio je prvu Zvezdinu utakmicu u Evrokupu.

Snažni centar je za 28 minuta na parketu dao ogroman doprinos trijumfu crveno-belih protiv Ulma i "dabl-dabl" učinkom je i u statistici dokazao da je ovo bilo njegovo veče.

Utakmicu u dvorani "Aleksandar Nikolić" momak iz Nigerije iskoristio je da se pokaže treneru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da postigne 14 poena uz 10 asistencija i za to je ispraćen dugim aplauzom sa tribina.

"Ovo je dobar početak za nas. Pobedili smo i trebalo bi da budemo srećni. Trener je rekao da će biti teško, svi u Evrokupu su sposobni da pobeđuju i znali smo da je potrebno da se borimo 40 minuta. Kada je bilo teško nismo paničili, trudili smo se na obe strane parketa, bili smo uporni do kraja i to je bilo najvažnije", rekao je Odžo posle utakmice.

Ulm je bio uporan rival i bila je potrebna serija 17:2 u poslednjem kvartalu da se definitivno odbiju napadi gostiju iz Nemačke.

"Oni su odličan tim i veoma dobro su vođeni. Napravili smo neke greške, znali smo da će biti duga borba i bilo je potrebno da ostanemo u igri sve vreme", dodao je on.

Na svoj lični učinak nije obraćao pažnju.

"Nisam ni znao brojke, nisam gledao. Nije stvar u dabl-dablu, ni u poenima, ni u skokovima. Uvek se trudim da radim sve što mogu da doprinesem, da dovedem ekipu u dobru situaciju. Da li je to blok, čuvanje reketa... Radim 'male' stvari, da dobre dođu iz toga", skromno je dodao Odžo pre odlaska iz dvorane.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.