Oduševljenje kakvo se ne viđa često, legendarni hrvatski sportista je ovako prokomentarisao Novaka!

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2019, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduševljenje kakvo se ne viđa često, legendarni hrvatski sportista je ovako prokomentarisao Novaka!

Novak Đoković je danas oduševio ljubitelje sporta.

Najbolji srpski sportista i najbolji sportista na svetu, Novak Đoković, uspeo je da savlada u finalu VImbldona Rodžera Federera, jednog od najboljih tenisera na svetu svih vremena.

Meč je bio fenomenalan, najduži u istoriji finala Vimbldona, najduži na ovom VImbldonu, a Nole je spasio i dve meč-lopte na ovom meču, da bi kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u petom setu slavio sa 13:12.

Jedan od onih koji su najviše zapanjeni Novakovom igrom, ali i igrom Rodžera Federera, bio je Dino Rađa, legendarni košarkaš.



"Nevjerovatan teniski duel danas. Odaaaaaaavno nisan gleda nešto bolje. Kakvi potezi ali iznad svega kakve dvi glave i mentalne snage u obojice. Kapa do poda. Ovo je nešto najbliže šta san u životu gleda da kažen minjajte pravila i dajte dva pehara. Majko mila. Nemogu k sebi doć. Naravno bravo za Đokovića",
prokomentarisao je na Instagramu legendarni Dino Rađa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOLE JE TENISKI VANZEMALJAC: Đoković objasnio kako je uspeo da spase dve meč lopte na servis Federera (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Jul.2019

Novak Đoković je teniski vanzemaljac! U finalu Vimbldona se našao pred "nemogućom misijom", ali je na kraju uspeo da savlada Rodžera Federera.

Nastavak na Kurir...

Hrvatski Index: Federer je najbolji svih vremena? Ne, Novak je!

Izvor: RTS, 15.Jul.2019, 13:22

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena, niko nikad nije igrao na tom nivou, niko nikad nije bio tako dominantan, pa čak i da ne prestigne Rodžera Federera po broju grend slemova, tvrdi u opširnom tekstu novinar hrvatskog portala index.hr Armin Hasanbegović. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.