Oduševio je Srbiju dolaskom na sahranu Milojevića, a za njegovu LIČNU TRAGEDIJU malo ko zna! Ali ne samo to, privatno je čovek VREDAN DIVLJENJA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 20:06

Oduševio je Srbiju dolaskom na sahranu Milojevića, a za njegovu LIČNU TRAGEDIJU malo ko zna! Ali ne samo to, privatno je čovek VREDAN DIVLJENJA (VIDEO)

On i Margo su u braku preko tri decenije.

Kako bi ispratio Dejana Milojevića na večni počinak, trener Golden Stejta, Stiv Ker, ostavio je sve, seo u avion i iz Amerike došao u Srbiju. Njegovo pojavljivanje u prestonici Srbije iznenadilo je mnoge s obzirom na to da je retko ko očekivao, da će se baš on ispred Golden Stejta pojaviti na ispraćaju na večni počinak srpskog košarkaša i trenera.

Ako je zbog povoda dolaska to moguće reći, Stiv Ker je ovim potezom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznenadio i oduševio sve i još jednom pokazao svoju ljudsku veličinu, ali i to koliko je njemu i i celom timu Dejan Milojević značio.

Ljubiteljima košarke nike potrebno mnogo govoriti o igračkoj i trenerkoj karijeri velikog Stivena Kera, ali o njegovom privatnom životu jako se malo zna s obzirom da se trudi da život van košarke zadrži samo za sebe.

Kada nije zaokupljen košarkom, Stiv Ker je posvećen, porodičan čovek. Već više od tri decenije u braku je sa Margo, sa kojom je ljubavnu priču započeo još tokom školovanja.

U braku su od 1990. godine a i roditelji su troje dece. Supruga i deca kada god im to obaveze dozvole bodre Denver sa tribina, a gospođa Ker ne voli preterano eksponiranje u javnosti osim kao pratnja svog supruga.

Otac mu je mlad poginuo u Bejrutu, a još zanimljivih činjenica koje sigurno niste znali o treneru Denvera možete pogledati u videu ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.