Održana svečana Akademija „Univerzitetski sport budućnosti“ (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana svečana Akademija „Univerzitetski sport budućnosti“ (FOTO)

Dodeljenje su i plakete.

U četvrtak, 4. oktobra održana je svečana Akademija pod nazivom „Univerzitetski sport budućnosti“ na kojoj su prisustvovali: dekani fakulteta Univerziteta u Beogradu, rektori, prorektori, savetnik za medije i kulturu Ambasade Sjedinjenih Američkih Država, gospodin Timoti M. Stendart, predstavnici ministarstva kao i predstavnici sekretarijata Univerziteta u Beogradu, prijatelji sportskog udruženja Univerziteta u Beogradu, predstavnici medija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
NAJLEPŠA TRUDNICA! Srpska olimpijka uskoro postaje majka, zna se i POL bebe (FOTO)

FSS NASTAVIO SA VREDNOM AKCIJOM ŠIROM SRBIJE: Leskovac dobio prvi teren sa veštačkom travom (FOTO)

Na Akademiji su predstavljeni rezultati studentske lige postignuti u protekloj godini. Prisutnima su se obratili: rektorka Univerziteta u Beogradu profesorka Ivanka Petrović, državni sekretar gospođa Dragana Pešić Belojević, predsednik SKONUS-a gospodin Miloš Obradović. Oni su pozdravili prisutne i zahvalili se sponzorima na pruženoj podršci. Istaknuto je da je Sportsko udruženje Univerziteta u Beogradu u pripremi treće godine postojanja kao i koji su to planovi za budućnost.

Takođe, dodeljene su plakete i zahvalnice našim vernim sponzorima i pobednicima lige. Za sveukupnog pobednika je proglašen Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja.

Za kulturno-umetnički deo Akademije pobrinuli su se hor Univerziteta u Beogradu i violinistkinja Atanasija Stanišić. Nakon završetka Akademije i održanog sastanka sa komesarima i kapitenima tima, prisutni su pozvani na svečani prijem kod rektorke.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.