Održan peti Serbian Open Indoor Meeting u Beogradu

Izvor: B92, 28.Feb.2020, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan peti "Serbian Open Indoor Meeting" u Beogradu

Aleksa Kijanović na 60 metara trijumfovao je sa 6,71 sekundi u trci na petom "Serbian Open Indoor Meeting", koji je održan u Atletskoj dvorani u Beogradu.

Strahinja Jovančević je u disciplini skok u dalj skokom od 7,85 metara zauzeo drugo mesto iza Izmira Smaijilja iz Albanije (7,94), a treći je bio Hrvat Marko Čeko sa skokom od 7,78 metara.

Bacač kugle Asmir Kolašinac zauzeo je treće mesto hicem od 20,70 metara, dok je Armin Sinančević ostvario rezultat od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 20,25 metara, što je bilo dovoljno za četvrtu poziciju.

Hrvat Filip Mihaljević bacio je kuglu fantastičnih 21,84 metra i postavio novi rekord Balkana i Hrvatske u dvorani, a drugi je bio atletičar iz BiH Pezer Mesud.

U skoku uvis Italijan Đanmarko Tamberi pobedio je sa rezultatom od 2,25 metara.

Peti atletski miting otvorio je predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović, u prisustvu gradske sekretarke za sport Dragane Pešić Belojević i Dobromira Karamarinova, predsednika Balkanske atletske federacije.

Na mitingu je učestvovalo 120 atletičara iz zemlje i inostranstva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.