Izvor: MozzartSport.com, 01.Jun.2020, 09:24

Odričeš li se titule? Odričem!

UFC šampion Džon Džons svojevoljno napustio tron poluteške kategorije nezadovoljan honorarima

Jedan od najpoznatijih MMA boraca današnjice, čuveni Džon Džons poznat je po veoma atipičnom, mnogi bi rekli ponekad i bizarnom ponašanju.

Veliki majstor borbe u oktagonu, trenutno vlasnik šampionskog pojasa u poluteškoj kategoriji imao je tokom dugačke karijere problema i sa dopingom i sa nepoštovanjem protivnika i same UFC organizacije,. ali i sa narkoticima, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << no uvek se vraćao bolji i jači. Kada je u formi i fokusiran nema protivnika kojeg ne može da savlada, ali ta luda glava...

Iako mu je već 32 leta i dalje je "mušičav", što je pokazao juče, objavivši na društvenim mrežama da se odriče titule.

"Lakoteška kategorija - veni, vidi, vici. (Dominik) Rejes protiv Jana (Blahovica) za titulu u poluteškoj kategoriji! Pošto od ovog trenutka ništa ne mogu da zaradim boreći se sa njima dvojicom. Javite mi 2021. da se dogovorimo, ako budete spremni da platite."

Čuveni fajter je potvrdio na pitanje jednog pratioca da li se odriče titule, te je lopta sada u dvorištu UFC-a, to jest prvog čoveka najveće MMA (mešovite borilačke veštine) organizacije Dene Vajta. Jer problem je očigledno u honoraru koji traži Džons, a koji ovaj ne želi da mu isplati.

"UFC je zbog ove krize u godišnjem gubitku od oko 100 miliona dolara. Mnogo trpimo, posebno zato što nisu dozvoljeni gledaoci u dvoranama, ali šta je tu je", požalio se Vajt usput objasnivši zašto ne želi da odreši kesu za novi meč legende ovog borilačkog sporta.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Naravno, sve je ovo za sada samo detalj sa društvenih mreža, te do dogovora možda i dođe. Džons je već u poznim godinama, dugo je u ovom biznisu i verovatno želi da sa još dva-tri ozbiljne, kako sam kaže "superborbe" obezbedi mirnu penziju.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.