Izvor: Piplmetar.rs, 23.Mar.2024, 05:30

Određena suspenzija za Ćavija

Trener Barselone Ćavi Ernandes neće imati pravo da vodi svoj tim u naredne dve utakmice La Lige zbog isključenja u derbiju sa Atletikom iz Madrida.
Iako se spekulisalo da bi Ćavi mogao da dobije čak tri meča zabrane, disciplinska komisija La Lige je odlučila da ga kazni sa dve utakmice.
Ćavi je ove sezone već zaradio jedan crveni karton, zbog toga mu je sad pojačana kazna na dve utakmice.
To znači da će Barselona bez Ćavija biti protiv Las Palmasa kod kuće i na gostovanju Kadizu, ali da će moći da predvodi tim u „El klasiku“ koji je na programu 21. aprila. 
U Ćavijevom odsustvu ponovo će na klupi biti njegov brat Oskar, koji ima stopostotan učinak kada je menjao prvog trenera Barselone. 
...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.