Odom sakupljač lopti

Izvor: RTS, 10.Apr.2012, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odom sakupljač lopti

Lamar Odom može da se vrati, da sakuplja lopte, a onda sledeće godine da igra. Vrati se, ponesi peškire i sledeće godine ćeš biti u timu, poručio je bivšem saigraču košarkaš Lejkersa Meta Vorld Pis, ranije poznat kao Ron Artest.

Košarkaš Los Anđeles lejkersa Meta Vorld Pis, raznije poznat kao Ron Artest, izjavio je da bi bivši saigrač Lamar Odom mogao da se vrati među "jezeraše", ali kao skupljač lopti.

Odom od juče više nije član Dalasa, a na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prošlog prvenstva insistirao je da napusti Lejkerse, pošto je saznao da klub želi da ga pošalje u Nju Orleans u zamenu za Krisa Pola.

"Odom može da se vrati, da sakuplja lopte, a onda sledeće godine da igra. Vrati se, ponesi peškire i sledeće godine ćeš biti u timu", poručio je bivšem saigraču Vorld Pis.

Nekada "najbolji šesti igrač" NBA lige imao je mnogo problema da se adaptira na novu sredinu, a u jednom trenutku je prebačen u razvojnu ligu.

Odom se kasnije vratio u prvi tim, popravio statistiku, ali 6,6 poena i 4,2 skoka nisu bili dovoljni za nastavak saradnje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vorld Pis: Odom može da skuplja lopte

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Apr.2012

Igrač Los Anđeles Lejkersa Meta Vorld Pis, raznije poznat kao Ron Artest, izjavio je da bi bivši saigrač Lamar Odom mogao da se vrati među „jezeraše”, ali kao skupljač lopti.. Odom više nije član Dalasa, a na kraju prošlog prvenstva insistirao je da napusti Lejkerse, pošto je saznao da...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Vorld Pis: Odom može da skuplja lopte u Lejkersima

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2012

LOS ANĐELES - Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Meta Vorld Pis, ranije poznat kao Ron Artest, izjavio je danas da bi bivši saigrač Lamar Odom mogao da se vrati među "jezeraše", ali kao skupljač lopti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.