Odneli ga vuci

Izvor: Glas javnosti, 14.Jun.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odneli ga vuci

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš otputovao je u Vulverhempton gde će potpisati ugovor sa novim premijerligašima, Vulvsima. Reprezentativca Srbije prvo očekuju medicinski testovi, posle kojih bi trebalo da stavi potpis na četvorogodišnji ugovor. Crvena zvezda će za transfer kapitena u Vulvse dobiti nešto manje od tri miliona evra. Za Milijaša je postojalo interesovanje klubova iz Nemačke, Španije i Rusije, ali je vezni igrač svojevoljno izabrao novog člana Premijer lige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
Tim povodom menadžer Nenada Milijaša Zoran Stojadinović očekuje da će sve formalnosti ubrzo biti završene.

- Upravo sam završio dogovor o odlasku. Milijaš je dobio vizu i avionom je preko Minhena, otputovao prema Birmingemu i Vulverhemptonu. Očekujemo da se sve završi na najbolji način, odnosno da Milijaš posle lekarskog pregleda potpiše za Vulvse-rekao je Stojadinović.

Menadžer je odbacio praktično svaku mogućnost promene odluke u poslednji čas.

- Javili su se mnogi klubovi kada je objavljena informacija da će Milijaš u roku od 24 sata postati igrač Vulverhemptona. Među njima i ljudi iz Ajaksa, međutim male su šanse. Postignut je načelan dogovor sa engleskim klubom, a jedino u slučaju da neko pošalje ugovor na potpis sa većom ponudom može možda da utiče na ovaj transfer. Ipak ne verujem da će se to dogoditi- rekao je Stojadinović.

Uz Nenada Milijaša i Stojadinovića, u Englesku će kao predstavnik kluba otputovati i Stevan Stojanović, takođe menadžer i član Upravnog odbora „crveno-belih“.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.