Odluka u Čačku i Kikindi

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Okt.2010, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka u Čačku i Kikindi

Mečevima 3. kola Juniorske lige Srbije, koji će se odigrati u subotu i nedelju, 9. i 10. oktobra, biće završeno takmičenje po grupama i određeni svih 8 četvrfinalista koji će nastaviti da se bore za trofej „Veljko Makojević“. Do sada su plasman u prvu rundu plej ofa obezbedili Pančevo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Pantersi, Novi Kneževac Grofovi, Mladenovac Forestlandersi i Kragujevac Vajld Boarsi.
Dva najzanimljivija meča biće odigrana u Čačku i Kikindi, gde će rivali u direktnim obračunima određivati svoju sudbinu – prolazak u eliminacionu rundu takmičenja ili završetak ovogodišnjeg juniorskog takmičenja.
Subotnji duel domaćih Mamuta i vrbaških Lovaca na Atletskom stadionu u Kikindi (14 časova), odlučiće koja će od ove dve ekipe ići dalje. Vrbašani su u prethodnom kolu doživeli poraz na svom terenu od Grofova (0:18), dok su Mamuti od istog rivala izgubili u samom finišu (22:24).
- Ulog veliki, pobednik ide dalje, poraženi završava takmičenje. Vrbašani važe za favorite, ali imamo šanse da izađemo kao pobednici. Na utakmici u Novom Kneževcu smo igrali bez startnog raningbeka, pa smo bili prinuđeni da igramo najviše kroz vazduh. Sada smo kompletni, samim tim i jači. Ukoliko sačuvamo snagu i koncentraciju do kraja utakmice, pobeda će biti blizu – rekao je trener Kikinđana Mirko Jočić.
Rasplet u grupi Jug B, očekuje se tek posle meča na stadionu „BIP“ u Čačku (nedelja, 15 časova), gde će snage odmeriti domaći Anđeoski ratnici i Krune iz Kraljeva. U meč ulaze sa identičnim skorom, pa nema mesta za kalkulacije, jer ih isključivo pobeda vodi u plej of.
- Znamo odlično od koga preti najveća opasnost, ali takođe verujem u svoje saigrače. Napad Kraljeva i kvoterbek Stepović su njihova pokretačka snaga, ali sam ubeđen da će naša odbrana dokazati zašto je smatraju možda i najboljom u ligi . Nismo naporno trenirali da bi odigrali samo tri utakmice. Ambicije su nam veće, zato imamo imperativ pobede – rekao je Nenad Radović, sejfti Angel Voriorsa.
Takmičenje je završeno za Kelte iz Jagodine, koji zbog nedovoljnog broja igrača, neće biti u prilici da izađu na megdan Vajld boarsima. Ovaj meč neće uticati na konačan poredak grupe Jug B, jer su Vajld boarsi već obezbedili prvu poziciju, a Kelti posle dva poraza zakucani na dno tabele.
U preostala tri meča 3. kola Juniorske lige Srbije, trofej „Veljko Makojević“, sastaju se:
Subota 9. oktobar:
Pančevo Panters – Ruma Gardijans (15 časova, stadion „SC Mladost“ u Pančevu).
Nedelja 10. oktobar:
Novi Sad Djuks – Klek Kniks (14 časova, stadion „FK Mladost“ u Novom Sadu).
Požarevac Outlavs – Vukovi Beograd (15 časova , stadion „Hipodrom“ u Požarevcu).


TABELA posle 2. kola:

Grupa Sever A
   
Pančevo Panters
    2
    2
    0
    81:0
   
Klek Kniks
    2
    1
    1
    36:32
   
Ruma Gardijans
    2
    1
    1
    32:46
   
Novi Sad Djuks
    2
    0
    1
    10:81
   

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko će do trofeja "Veljko Makojević"

Izvor: Sportal.rs, 08.Okt.2010

Mečevima trećeg kola Juniorske lige Srbije u američkom fudbalu, koji će biti odigrani u subotu i nedelju, 9. i 10. oktobra, biće završeno takmičenje po grupama i određeni svih osam četvrfinalista koji će nastaviti da se bore za trofej "Veljko Makojević".

Nastavak na Sportal.rs...

Američki fudbal: Anđeoski ratnici i Krune u foto-finišu

Izvor: Glas javnosti, 09.Okt.2010, 07:12

Mečevima 3. kola Juniorske lige Srbije, koji će biti odigrani u subotu i nedelju, 9. i 10. oktobra, biće završeno takmičenje po grupama i određeni svih 8 četvrfinalista koji će nastaviti da se bore za trofej „Veljko Makojević". Do sada su plasman u prvu rundu plej ofa obezbedili Pančevo Pantersi,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.