Odluka o putarini u narednih mesec dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2016, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka o putarini u narednih mesec dana

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će u narednih mesec dana biti doneta odluka o poskupljenju putarina za 10 odsto.

Ona je podsetila da je putarina poslednji put poskupela 2008. godine i da će se u narednih mesec dana razmatrati taj predlog Puteva Srbije.

"Očekujem od Puteva Srbije da dobro obrazlože svoj predlog i da ga pošalju Ministarstvu, a mi da sednemo sa Ministarstvom finansija, da vidimo kakvo je stanje naših finansija i da li mi to možemo da uradimo", rekla je Mihajlović gostujući na RTS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIHAJLOVIĆ: Penali zbog kašnjenja deonice Ljig - Preljina

Izvor: Kurir, 26.Avg.2016

...Ona je podsetila da je autoput završen 97 odsto i da se rade finalni radovi, ali ono što brine, kako kaže, je protok informacija, jer o poteškoćama na terenu i eventualnom kašnjenju nisu obavešteni Vlada Srbije, premijer i resorno ministarstvo.."Očekujem da će radovi biti završeni do kraja...

Nastavak na Kurir...

U narednih mesec dana odluka da li će poskupeti putarina

Izvor: Press, 26.Avg.2016

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će u narednih mesec dana biti doneta odluka o poskupljenju putarina za 10 odsto. . foto: tanjug.rs. Ministarka građevinarstva,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.