Odlučiće detalji i nijanse

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 12:25

"Odlučiće detalji i nijanse"

Trener košarkaša FMP-a Nenad Stefanović rekao je da veruje će predstojeću utakmicu protiv Cedevita Olimpije odlučiti nijanse.

Stefanović da je siguran da će njegov tim odlučujući meč četvrtfinala ABA lige odigrati hrabro i sa mnogo energije.

"Peti duel sa ekipom Cedevite ove sezone, kao i svaki do sada verujem da će i u ovom odlučivati detalji i nijanse", rekao je Stefanović, prenosi klub.

Košarkaši FMP-a gostuju sutra ekipi Cedevita >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Olimpije, u trećem odlučujućem meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige.

"Doveli smo seriju tamo gde smo želeli, do majstorice. Sav pritisak je na njima. Mi idemo rasterećeni, ali sa druge strane drago mi je da su moji momci u prethodnom duelu pokazali ono što im svaki dan pričamo - da imaju kvalitet da pobede i takvog protivnika", rekao je Stefanović.

"Moj stručni štab i ja verujemo u njih od samog početka i sigurni smo da će odigrati sa istom hrabrošću i energijom kao u prošlom susretu, a onda je sve moguće", istakao je trener kluba iz Železnika.

Košarkaš FMP-a Nikola Šaranović naveo je da Cedevita Olimpija poseduje "neverovatan kvalitet u svakom smislu - košarkaškom, fizičkom i taktičkom".

"Dueli protiv takvih ekipa su ogroman izazov sam po sebi. Dodatnu draž predstavlja i to što je ovo odlučujuća utakmica za plasman u polufinale plej-ofa ABA Lige. Svako poštovanje prema ekipi iz Ljubljane, ali je FMP dokazao da ima i znanja i hrabrosti da pobedi ovako kvalitetnog protivnika", rekao je Šaranović.

"Verujem u svoje saigrače i stručni štab, verujem da možemo do pobede i plasmana u polufinale", zaključio je on.

Utakmica je na programu sutra od 19.00 u dvorani Tivoli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.