Odlučeno, ovo je prvo pojačanje Reala za januar!

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlučeno, ovo je prvo pojačanje Reala za januar!

Iskoristiće priliku, dobra jesen ga je vratila u sferu interesovanja...

Nije "Galaktiko" ali bi mogao da postane vredan igrač u štoperskoj rotaciji.

Mario Hermoso odlično igra za Espanjol, ima klauzulu od 70 miliona evra, ali ona ne vredi za Real.

Naime, oni su svog bivšeg igrača prosledili Espanjolu uz klauzulu o otkupu, ako to učine ove zime, ona neće biti 15 miliona, već polovinu 7.5.

Nisu očekivali da Hermoso igra tako dobro ove jeseni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa bi njegovo vraćanje u klub značilo i uštedu, plus činjenica je da nemaju zamenu za Marsela, Naćo bi igrao levog beka, a onda bi Hermoso dobijao šansu kao štoper umesto Ramosa ili Varana.

Ovaj rođeni Madriđanin je igrao za drugi tim Reala, od desete je bio u klubu, ali je u sklopu čišćenja Real Kastilje filijale prodat Espanjolu za oko 400 000 evra. Svojevremeno je igrao za omladinsku reprezentaciju Španije, može da igra i levog beka, uz štopera, mada mu je ovo drugo primarna pozicija, videćemo hoće li dobiti priliku da se vrati u klub, ono što retko kome polazi za rukom kad je Real u pitanju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.