Izvor: MozzartSport.com, 08.Jun.2020, 11:38

Odlučeno: Novak Simović sudi u Humskoj

Prošle godine je sudio dva okršaja crveno i crno-belih

Sudijska komisija FS Srbije delegirala je arbitre za predstojeći duel polufinala Kupa između Partizana i Crvene zvezde. Nezahvalan zadatak dobio je Novak Simović iz Lovćenca, arbitar koji je bio u žiži javnosti nekoliko puta treći put će deliti pravdu na najvažnijem meču srpskog fudbala.

Prošle sezone bio je akter 160. večitog derbija odigranog u aprilu 2019. godine. Crveno-beli su slavili sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2:1. Zanimljivo je da je Novak Simović dva puta pokazao na belu tačku. Opravdano. Prvo je sankcionisao prekršaj nad Benom u idealnoj šansi, da bi potom u nadoknadi vremena uoči start Marka Marina nad Sašom Zdjelarom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Simović je bio akter i prošlogodišnjeg finala Kupa. Crno-beli su pobedili u Ljutice Bogdana pogotkom u 19. minutu. Simović je na tom meču podelio četiri žuta kartona.

Iskusnom arbitru iz Lovćenca asistiraće i najbolji srpski mahači, Dalibor Đurđević i Milovan Ristić. Uloga četvrtog arbitra namenjena je Bojanu Nikoliću, dok će posmatrač suđenja biti Milan Karadžić.

Ove sezone Novak Simović je delio pravdu na 14 mečeva Superlige. Crno-belima je delio pravdu tri puta. I nije im doneo mnogo sreće. Učestvovao je u remiju Partizana nad TSK-om, zatim je bio na centru u Lučanima kada je srpski osvajač Kupa izgubio minimalnim rezultatom. Poslednji put je bio u Humskoj 7. marta ove godine. Partizan je slavio minimalnim rezultatom protiv Radničkog (1:0)

Crvenoj zvezdi Novak Simović je sudio dva puta. Na gostovanjima u Subotici (3:2) i Nišu (2:0)

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.