Odložene još dve utakmice u Švajcarskoj zbog korone

Izvor: B92, 30.Okt.2020, 19:07

Odložene još dve utakmice u Švajcarskoj zbog korone

Švajcarska fudbalska liga odložila je još dve utakmice ovog vikenda zbog slučajeva koronavirusa u još dva kluba.

Liga je navela da je osam članova Serveta pozitivno na korona virus i da je meč tog kluba i Ciriha, koji je trebalo da se igra u Ženevi, odložen.

Odložena je, takođe, i utakmica Lugana protiv Jang Bojsa pošto su dvojica igrača Lugana pozitivna na novi virus, dok su još šestorica u karantinu.

Prethodno je odložen i meč Vaduza i Lugana. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ligaška pravila dopuštaju odlaganje utakmica kada je virusom pogođeno najmanje šest igrača u ekipi.

Pet klubova u ligi sa 10 timova je do sada odlagalo utakmice usled naglog povećanja broja slučajeva zaraze korona virusom u Švajcarskoj.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SPORT U DOBA KORONE: Odložene još dve utakmice u Švajcarskoj!

Izvor: Kurir, 30.Okt.2020

Švajcarska fudbalska liga odložila je još dve utakmice ovog vikenda zbog slučajeva korona virusa u još dva kluba.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.