Izvor: MozzartSport.com, 04.Dec.2020, 16:48

Odložena Skupština, Voša i dalje bez predsednika

Tri sata posle Laline eksplozije i dan nakon obraćanja navijača...

Lavirint na “Karađorđu“ i niko ne može da pronađe izlaz. Nadali su se navijači da će Vojvodina na današnjoj Skupštini izabrati novog predsednika, nadao se i šef stručnog štaba Nenad Lalatović koji već danima apeluje na “viđenije“ delegate da se dogovori, ali ništa od toga. Sednica Skupštine je – odložena.

Kako je MOZZART Sportu rečeno, razlog je taj što nisu svi delegati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dobili zvaničan poziv na sednicu, koja bi zato trebalo da bude održana narednog četvrtka, 10. decembra. Ako se do tad još nešto ne izjalovi što nas, nažalost, i ne bi previše iznenadilo s obzirom na Vošinu naviku da se samouništi svaki put kad se učini da je bar ekipa na pravom putu.

Podsetimo, Vojvodina je bez predsednika otkako je Vojislav Gajić, odmah nakon osvajanja Kupa Srbije, podneo ostavku na tu funkciju, pa je ona pripala Dragoljubu Samardžiću s tim da je on bio u statusu vršioca dužnosti.

I umesto da osvajanje Kupa bude poziv svima da se pridruže klubu – potpuna konfuzija u Novom Sadu. Dan pred sednicu saopštenje navijača u kojem se kritikovao Dušan Bajatović, pa i sada već bivši sportski direktor Nikola Lazetić, zatim Lalatovićev emotivni izliv na konferenciji za novinare i na kraju opet – ništa. Igrači teško da će dobiti plate, bliži se kraj jesenje polusezone, izlaz se ne vidi...

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.