Odlični Teo, Virtus je ponovo na pravom putu!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 23:40

Odlični Teo, Virtus je ponovo na pravom putu!

Posle dva vezana poraza, Virtus upisao novu pobedu u šampionatu Italije.

Lošoj mini-seriji ekipe Virtusa iz Bolonje došao je kraj.

U prethodna dva kola, tim Saše Đorđevića pretrpeo je poraze od Kremone i Ređane, oba na svom terenu, ali večeras je kao gost savladao ekipu Varezea sa 85:73.

Virtus je sjajno odigrao prvo poluvreme, stekao je prednost od 53:39 posle 20 minuta igre, a u nastavku je tu prednost uspešno zadržao.

Najzaslužniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za trijumf ekipe iz Bolonje bio je naš Miloš Teodosić sa 21 poenom, sedam asistencija i pet skokova, odličan je bio i Gembl sa 13 poena i 12 skokova, dok je Stefan Marković meč završio sa po četiri poena i skokova, uz pet asistencija.

U ekipi Varezea najbolji je bio argentinski veteran Luis Skola sa 23 poena.

Posle petog kola, Virtus ima učinak 3-2, a Vareze je sada na 2-3.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KONAČNO dobre vesti za Partizan iz Španije!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020

Znate već za koga crno-beli navijaju u Španiji od ove sezone...Transfer Umara Sadika mogao bi na leto da dostigne svih devet miliona evra ukoliko do kraja sezone španska Almerija uđe u Primeru, a posle lošeg starta i samo jednog osvojenog boda u prethodna četiri kola, Sadikov novi klub je konačno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.