Odlični Laslo Đere bez izgubljenog seta do trećeg kola Rolan Garosa! Neka se spremi sedmi nosilac!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2019, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlični Laslo Đere bez izgubljenog seta do trećeg kola Rolan Garosa! Neka se spremi sedmi nosilac!

Nova pobeda maksimalnim rezultatom.

Laslo Đere je prvi srpski predstavnik koji je izborio plasman u treće kolo ovogodišnjeg Rolan Garosa.

On je, baš kao i na startu turnira, upisao još jednu ubedljivu pobedu, ovoga puta protiv Australijanca Popirina, rezultatom 3:0, po setovima 6:4, 7:6 (7:4) i 6:4, posle dva sata i 16 minuta igre.

Đere je tako u potpunosti opravdao ulogu favorita, mada mu je 109. teniser sveta pružio odlilčan otpor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u sva tri seta. Po jedan brejk presudio je u prvom i trećem setu, u drugom je odluka pala u taj-brejku, ali što je najvažnije, Đere je odlično servirao i sve gemove na svoj servis je dobio u ovom meču.

U sledećem kolu ga čeka mnogo jači rival, sedmi nosilac Kei Nišikori, koji je otprilike u isto vreme danas savladao Francuza Congu sa 3:1, po setovima 4:6, 6:4, 6:4, 6:4.

Đere će u tom meču moći mnogo da dobije, neće imati psihološki pritisak, a njegova odlična forma na startu turnira daje nadu da bi moglo da dođe do iznenađenja.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tim i Kuevas jedan na drugog u trećoj rundi RG-a

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2019, 14:44

Poznat je i prvi par trećeg kola "gornjeg dela" muškog singla na Rolan Garosu, a čine ga dva majstora igre na šljaci, Dominik Tim i Pablo Kuevas. Austrijski as, prošlogodišnji finalista drugog grend slema sezone i jedan od najvećih favorita za titulu nije imao baš lagan posao na stadionu "Filip...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.