Izvor: Piplmetar.rs, 28.Jun.2023, 23:30

Odlične vesti

Golman PSŽ-a Serhio Riko, žrtva saobraćajne nesreće krajem maja, a koji je potom pao u komu, sada može da komunicira, kaže njegova supruga Alba Silva. Španac takođe ume da prepozna svoje rođake.
Iako je i dalje smešten na intenzivnoj nezi u Univerzitetskoj bolnici u Sevilji, Španac sada može da „komunicira“, što ističe i njegova supruga Alba Silva.
„Serhio komunicira. Zove nas imenima, odlično zna ko smo, pamćenje je veliko“, ističe Silva.
„Nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << se da će izaći sa intenzivne nege što je pre moguće. Ali, lekari moraju biti sigurni, a još nisu odlučili. Verujemo im“, rekla je Alba.
Igračeva supruga na kraju kaže da ne zna sa sigurnošću da li je Serhio Riko svestan nesreće koju je doživeo. 
„Mislim da nije, ali moraćemo da sačekamo da se zaista izrazi. Samo pokušavamo, za sada, da se oseća dobro i smireno“, zaključila je Alba.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.