Odlična Borusija, remi u Frankfurtu

Izvor: B92, 05.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlična Borusija, remi u Frankfurtu



Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha napravili su značajan skok na tabeli Bundeslige posle pobede u nedeljnom meču nad Arminijom Bilefeld 2:0.

Borusija je trijumfovala golovima Marsela Jansena i Veslija Sonka i sa devete je stigla na šestu poziciju na tabeli posle mečeva 24. kola. Vodeći gol postignut je 34. minutu kada je Jansen primio loptu od Nojvila na ivici kaznenog prostora Arminije i udarcem slabijom levom nogom uspeo je da savlada golmana gostiju. Odličan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nastup Vesli Sonk je zaokružio golom u 65. minutu kada je odbijenu loptu sproveo u mrežu.

"Naš nastup i osvojena tri boda su veoma ohrabrujući. Pokazali smo značajno poboljšanje u igri u odnosu na prethodne mečeve" - rekao je trener Borusije Horst Kepel koga su navijači žestoko kritikovali posle neuspeha u prošlom kolu i poraza od Verdera iz Bremena 2:1.

U drugom meču u nedelju Eintraht i Volfsburg igrali su 1:1.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.