Odlazim iz srpskog fudbala zauvek, ne vraćam se u ovaj mulj

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 00:54

"Odlazim iz srpskog fudbala zauvek, ne vraćam se u ovaj mulj"

Trener niškog Radničkog Nikola Trajković, ogorčen nakon poraza sovg tima u Pančevu protiv Železničara, najavio je da nikad više neće raditi u srpskom fudbalu.

Pančevci su savladali goste rezultatom 3:2 posle preokreta u drugom poluvremenu.

Trajković je ove sezone već jednom podneo ostavku u Radničkom, pa se vratio, tada su razlozi bili loši rezultati ekipe, ali ovog puta je nešto drugo u pitanju.

Trener Radničkog je direktno optužio sudijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << organizaciju "za mulj koji kreira".

"Odlazim iz srpskog fudbala, zauvek! Znam da mi je vruća glava, ali ovo je odluka na koju niko više ne može da utiče. Nikada se više neću vratiti u ovaj mulj koji kreira ovakva sudijska organizacija. Makar radio sa kadetima u Norveškoj ili Švedskoj, ili bilo gde na svetu. Pritom, nikome ne dam pravo da moju zemlju voli više od mene. Vratio sam se ovde, ne viđam sopstveno dete, da bih radio pošteno, ali ne želim više da gubim zdravlje“, istakao je Trajković odmah posle utakmice u Pančevu za Mozzart Sport.

Glavni sudija meča bio je Jovan Šegrt.

Jedini sporan momenat sa meča, makar kada su situacije iz kojih su postizani golovi, je duel igrača domaćeg tima i golmana Radničkog - može se okarakterisati kao prekršaj, nakon čega je Hajdin poravnao na 2:2.

Tu situaciju pogledajte u nastavku, pa sami procenite da li je bilo elemenata za prekršaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.