Izvor: MozzartSport.com, 06.Jan.2021, 00:56

Odlaže se i Zadar - Budućnost?

Crnogorski mediji najavljuju takvu mogućnost

Delovalo je da je sve u redu i da će Budućnost konačno na parket posle druge pauze prouzrokovane koronavirusom, ali... Izgleda da će meč između Zadra i Plavih, koji je trebalo da bude odigra na Božić, 7. januara, ipak biti odložen. U novoj rundi testiranja nije bilo pozitivnih testova u Budućnosti, ali izgleda da jeste u redovima Zadra.

Naime, otkriveni su pozitivni slučajevi u hrvatskom timu, pa je ekipa iz Hrvatske >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prinuđena da otkaže domaćinstvo Podgoričanima, piše CdM.

Inače, utakmica između Zadra i Budućnosti trebalo je da se odigra u četvrtak od 17 sati.

Izabranici Petra Mijovića tako van očekivanja ostaju u Podgorici i mogu da se okrenu pripremi meča protiv Splita koji im je na rasporedu u subotu u 19 časova.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.