Odjavili Ibru iz dva razloga, spas stiže od Klopa?

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odjavili Ibru iz dva razloga, spas stiže od Klopa?

Izgleda da se Milan predomislio, sada gledaju ka Engleskoj, odakle bi, uz pleja, mogao da stigne i napadač...

Zlatan Ibrahimović je sve dalje od Milana.

Problem je u dve stvari, Rajolinoj proviziji koja je prevelika za Milan, ili tako smatra novi šef Gazidis, ali i u Ibrinoj fizičkoj spremnosti. Italija je mnogo zahtevnija, on čini se nije baš ni najozbiljnije trenirao u Americi, pa je zbog toga Leonardo sumnjičav.

Umesto toga, on i dalje pokušava da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pronađe način da bez obeštećenja odvede Pata iz Kine i vrati ga u Milan, a dve opcije su i u Liverpulu. Junak "Mersisajd derbija" Divok Origi ili Danijel Staridž bi mogli na pozajmicu.

Pominje se i Everton, brazilski napadač iz Gremija koji bi došao na pozajmicu sa pravom otkupa.

Što se Fabregasa tiče, on traži pet miliona evra po sezoni i ugovor na dve i po godine, ako stigne ovog januara, dakle, ostao bi u Milanu do 2021. Njegova želja je da se obezbedi, Čelsi mu neće dati ugovor na više od godinu dana, pa je sada dolazak u Seriju A realnija opcija.

Ovo su neke od kombinacija koje bi mogle da se dese u januaru, čeka se i rešenje oko štopera, ali zavisiće i od odluke UEFA oko kazne za FFP koja će verovatno biti blaža, što će Milan odvratiti od nove arbitraže u Lozani.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.