Odermat pobednik veleslaloma u Francuskoj

Izvor: B92, 10.Dec.2022, 15:00

Odermat pobednik veleslaloma u Francuskoj

Švajcarski skijaš Marko Odermat pobednik je veleslaloma, koji se u okviru Svetskog kupa vozio u francuskom Val d'Izeru.

Aktuelni osvajač Velikog kristalnog globusa je drugu veleslalomsku pobedu ove sezone zabeležio u vremenu od 2:03,62 minuta.

Drugo mesto je sa 1,40 sekundi zaostatka pripalo Austrijancu Manuelu Feleru, dok se na pobednički podijum popeo i Slovenac Žan Kranjec (2,05), koji je nakon prve vožnje bio na 11. mestu.

U generalnom plasmanu Svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kupa Odermat vodi sa 520 bodova, Aleksander Omot Kilde iz Norveške je na drugom mestu sa 380 bodova, dok je treći Austrijanac Matijas Majer sa 186 bodova.

U nedelju je na programu u Val d'Izeru muški slalom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Odermat pobednik veleslaloma u Francuskoj

Izvor: Beta, 10.Dec.2022

Švajcarski skijaš Marko Odermat pobednik je današnjeg veleslaloma, koji se u okviru Svetskog kupa vozio u francuskom Val d'Izeru.Aktuelni osvajač Velikog kristalnog globusa je drugu veleslalomsku pobedu ove sezone zabeležio u vremenu od 2:03,62 minuta.Drugo mesto je sa 1,40 sekundi zaostatka pripalo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.