Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2020, 10:21

Odenze silan kod kuće

Horsensu se crno piše u prvom meču polufinala baraža za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope

Danci su ušli u finiš sezone. Igraju se utakmice plej-ofa za plasman u međunarodna takmičenja. Odenze je u dva meča četvrtfinala baraža za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope bio uspešniji od Randersa, a u polufinalu čeka ga Horsens (18.00) koji se direktno plasirao u ovu rundu.

Utakmice ovih timova u poslednje vreme su efikasna, dolazi 3+. Poslednje dve godine >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u četiri duela ova dva tima mreže su se minimum tresle tri puta. Takođe, Odeneze i Horsens su odigrali prijateljski meč početkom februara i tada je Odenze slavio sa 3:0.

Odenze mnogo bolje igra na svom terenu. I u četvrtinalu je bio bolji kod kuće protiv Horsensa sa 2:0, iako je izgubio u prvom duelu sa 2:1. Oba gola u revanšu postigao je Maks Fenger. Odenze je dobio na svom terenu četiri od pet poslednjih utakmica. Horsens je imao odličan finiš sezone u Superligi Danske. Šest mečeva u nizu je bez poraza, a imao je tri vezana trijumfa.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Poslednjih godina više uspeha u međusobnim duelima ima Odenze. Horsens ima samo jedan trijumf u prethodnih devet utakmica (pet poraza). Ove sezone domaćini su ostvarili obe pobede. Horsens je dobio na svom terenu sa 2:1, a Odenze sa 3:0. Četiri poslednja meča u šampionatu Danske, Odenze je dobio Horsens na svom stadionu.

Trener domaćeg tima Jakob Mikelsen moći će da računa na sve raspoložive igrače, dok u redovima gostiju povredu ima Bo Henriksen i njegovo učešće je pod znakom pitanja. Amerikanac Majkl Lejsing je imao operaciju stopala i on je odavno završio sezonu.

Odenze najveće nade polaže u prvog strelca tima Sandera Svendsmena koji je postigao 12 golova ove sezone u šampionatu Danske, ali je Maks Fenger bio čovek odluke u prvoj rundi baraža.

DANSKA, PLEJ-OF ZA LIGU EVROPE – POLUFINALE (PRVA UTAKMICA)

18.00 (2,30) Odenze (3,10) Horsens (3,10)

***kvote su podložne promenema

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.