Ode Groskrojc u treću ligu - dobrovoljno!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Apr.2015, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode Groskrojc u treću ligu - dobrovoljno!

Vezista Dortmunda zamolio Klopa da mu dopusti da igra za amatere

Vezista Dortmunda Kevin Groskrojc oporavio se od povrede nakon dva meseca, ali ipak neće biti u konkurenciji za utakmicu protiv Bajerna (subota, 18.30). Svetski šampion sa Pancerima iz prošle godine nije još spreman 100 odsto, zbog čega je odlučio da zamoli Klopa da mu dozvoli da u sutra igra za rezervni tim.

Očekivano ili ne, tek harizmatični strateg Milionera dao mu je dozvolu, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da će Groskrojc putovati na gostovanje Štutgart Kikersima.

"Idem da pomognem amaterima u subotu", napisao je Groskrojc na svom instagram profilu. "Posle ovako duge pauze nisam spreman za Bajern, prvo želim da uđem u formu, a i momcima treba pomoć u borbi za opstanak".

Drugi tim Borusije trenutno je 19. u trećoj ligi i od prvog tima koji je iznad crte (Unterhahing) deli ga pet bodova. Ekipa Davida Vagnera i dalje nema pobedu u 2015. godini, dok se Kikersi bore za Cvajtu, tako da bi sve osim trijumfa domaćina predstavljalo veliko iznenađenje.

Ali ko zna, u subotu će za amatere Dortmunda igrati jedan svetski šampion.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.