Ode Gaperini

Izvor: RTS, 21.Sep.2011, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode Gaperini

Inter uručio otkaz Đan Pjeru Gasperiniju. Sa četiri poraza i jednim remijem, postao jedini trener u istoriji kluba koji nije ostvario pobedu. Kandidati za naslednike Ranijeri, Rosi i Flores.

Inter je zvanično potvrdio da je Đan Pjero Gasperini otpušten, nakon što je na samo pet utakmica predvodio ekipu iz Milana. Saopštenje kluba je izdato danas i došlo je kao potvrda već najavljivanog raspleta situacije.

"Fudbalski klub Internacionale objavljuje ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jutra, u sportskom centru 'Apiano Đentile', da će trening prvog tima voditi Đuzepe Barezi i Daniele Bernacani. Klub bi želeo da se zahvali Đan Pjeru Gasperiniju zbog napora koje je uložio u ekipu, ali i takođe želimo da izrazimo nezadovoljstvo zbog raskidanja saradnje", stoji u saopštenju kluba.

Gasperini je na pet utakmica zabeležio četiri poraza i jedan remi, pa je tako postao jedini trener u istoriji kluba koji nije uspeo da zabeleži pobedu. Ranije danas, Masimo Morati izjavio je da se Gasperini nalazi u "teškoj situaciji", ali nije rekao da postoji netrpeljivost između igrača i trenera.

Klaudio Ranijeri, Delio Rosi i Kike Sančez Flores samo su neki od kandidata za preuzimanje "vruće" klupe milanskog Intera.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inter Gasperiniju: Hvala i zbogom

Izvor: Sportal.rs, 21.Sep.2011

Samo pola dana posle poraza od Novare, Inter je saopštio da je trener Đan Pjero Gasperini otpušten.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.