Ode Baloteli u Katar?

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode Baloteli u Katar?

Status Marija Balotelija u Liverpulu i dalje je pod znakom pitanja, a ugledni italijanski list "Gazeta delo Sport" otkriva da je za kontraverznog napadača "redsa" zainteresovan Al Arabi.

Popularnog "Super Marija" je kontaktirao strateg katarskog kluba Đanfranko Zola.

- Baloteli je dobrodošao u Al Arabi - rekao je Zola, koji je angažman ponudio i iskusnom Antoniju Kasanu.

Italijanski reprezentativac nije otputovao sa klubom na pripreme u Maleziju, tako da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je sve izvesnije da će se ovog leta rastati sa Liverpulom.

Baloteli je prosle godine došao u Liverpul iz Milana za 20 miliona funti, ali nije opravdao očekivanja pošto je dao samo jedan gol u Premijer ligi.

Tamnoputi napadač je u karijeri igrao još za Lumecane Inter i Mančester siti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zola: Baloteli dobrodošao u Al Arabi

Izvor: B92, 01.Avg.2015

Italijanski reprezentativac Mario Baloteli čiji je status u Liverpulu pod znakom pitanja, dobio je ponudu da zaigra za katarski Al Arabi, prenosi „Gazeta“...Talentovanog, ali kontroverznog napadača, u Al Arabi je pozvao trener tog tima Đanfranko Zola...„Baloteli je dobrodošao u Al Arabi“,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.