Odbrana utakmice – Petrović potvrdio klasu protiv Liverpula VIDEO

Izvor: B92, 25.Feb.2024, 20:29

Odbrana utakmice – Petrović potvrdio klasu protiv Liverpula VIDEO

Srpski golman Đorđe Petrović (24) bio je centralna figura u ekipi Čelsija u finalu Liga Kupa protiv Liverpual sa nekoliko izuzetnih intervencija.

Nažalost, dva minuta pre kraja produžetka matirao ga je Van dajk i tako "Redsima" doneo prvi trofej u sezoni.

Taj trenutak, ipak, ne menja utisak o sjajnoj partiji srpskog golmana koji je današnjim bravurama još jače "zacementirao" mesto prvog golmana kod Poćetina.

Od nekoliko intervencija izdvojila se jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << - kada su svi na stadionu videli loptu u mreži.

Petrović je i tada pokazao da je vrhunski golman, za velika dela.

Igrao se 115. minut, Liverpul je stezao obruč oko gola Čelsija i delovalo je da je konačno supeo da dođe prednosti pošto je loptu na drugoj stativi, nakon centaršuta, zahvatio Eliot.

Bio je na samo dva-tri metra od gola Petrovića.

Ipak, brzopoteznom reakcijom nogom srpski golman je uspeo da odbrani taj pokušaj, kao i naredni kada je drugi igrač Liverpula pritrčao da ćušne loptu u mrežu. I tada se isprečio Petrović.

Nažalost po njega i Čelsi ubrzo je kapitulirao, Van Dajk je bio u pravo vreme na pravom mestu.

Petrović u toj situaciji nije mogao mnogo toga da učini da spreči najgore po svoj tim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.