Odbrana Barse puca, ali Katalonci pronašli rešenje!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2018, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbrana Barse "puca", ali Katalonci pronašli rešenje!

Ime koje se već spominjalo.

Učestali problemi Samjuela Umtitija sa kolenom, nepouzdanost Vermalena i nastupi letošnjeg pojačanja iz Sevilje Klementa Lenglea ne ulivaju poverenje upravi Barselone.

Sve ovo primorava Katalonce da budu aktivni na zimskom tržištu i potraže pojačanja u defanzivnom delu svoga tima.

Ime koje se često spominje u španskim medijima jeste Matijis de Liht, štoper holandskog Ajaksa. Mladi reprezentativac Holandije odlično igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za svoj klub ove sezone, čak je uspeo da zabeleži i dva gola na 14 nastupa ove sezone.

Po navodima iz Španije, De Liht je jači na poziciji desnog štopera što znači da bi mogao da bude i odlična alternativa Đeraru Pikeu koji ove sezone igra svaki minut za Blaugranu.

Ovaj transfer svakako neće biti lako završiti zbog važnosti igrača Ajaksu, pa će čelnici kluba sa Kamp Noua morati da sastave i rezervni spisak za svaki slučaj.

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.