Odbrana Arsenala pukla za 283 sekunde

Izvor: Mondo, 14.Jan.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbrana Arsenala "pukla" za 283 sekunde

Od solidnog do amaterskog izdanja odbrane Arsenala u kobnih pet minuta.

Nije bilo Aleksisa Sančeza u sastavu Arsenala u popodnevnom duelu sa Bornmutom pošto Čileanac čeka transfer u Mančester junajted, Arsen Venger je sa tribina, zbog kazne, "dirigovao" najmlađom postavom "tobdžija" u poslednjih šest godina i njegov tim je igrao solidno...

Bilo je šansi u prvom poluvremenu, da bi na startu drugog preko Beljerina došli do vođstva, ali novi "žuti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << minuti" tima iz Londona značili su i preokret Bornmuta.

BORNMUT - ARSENAL 2:1 (0:0)

Dobar period igre Arsenal je "naplatio" u 52. minutu kada je Aleks Ivobi poslao loptu iza leđa Čarlija Danijelsa, a Ektor Beljerin "pokupio" dobar pas i nakon snažnog udarca u Asmira Begovića geldao kako lopta "skakuta" preko gol-linije.

Bornmut je proigrao nakon sat vremena igre i već u 69. preko Kaluma Vilsona kaznio očajnu procenu Petra Čeha koji je izleteo da pokupi pas Frejzera - i promašio.

Sve se promenilo već u 74. minutu kada je Den Gosling odlično "video" Kaluma Vilsona u šesnaestercu, ovaj imao sreće da Rob Holding i Škodran Mustafi više razmišljaju o ofsajdu nego o njemu, pa je odložio loptu za Džordana Ajba za njegov prvenac u dresu Bornmuta.

Prošlo je samo 283 sekunde između dva gola...

Don’t panic Arsenal fans, you’re still 5 points clear of Burnley.

— Gary Lineker (@GaryLineker) January 14, 2018

Bornmut je sa dve pobede u tri kola, nakon očajne serije rezultata, skočio do 13. mesta sa 24 boda dok Arsenal ostaje šestoplasirani sa 39, imaju pet manje od Totenhema i pet više od Barnlija, zbog čega se našalio i legendarni Gari Lineker.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.