Odbojkašice sedme, skakačice na dnu

Izvor: B92, 20.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice sedme, skakačice na dnu



Na 23. Univerzijadi, koja se održava u turskom Izmiru, u subotu su nastupale odbojkašice i skakačice u vodu SCG.

Odbojkašice su pobedile Rusiju rezultatom 3:2 (25:23, 26:28, 25:20, 29:31, 15:12) i tako osvojile sedmo mesto.

"Igrali smo sa nešto drugačijom, višom postavom, nego do sada. Uspeli smo u nastojanju da trijumfom završimo turnir, iako je borba bila žestoka tokom svih pet setova. Vrlo smo zadovoljni učinkom i nemamo za čim da žalimo. Devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se maksimalno borile i jedino smo možda u četvrtfinalu protiv Italije bili malo stegnuti. Ipak, ovo je naš trenutni realan domet", objasnio je Ivan Radivojević, prvi trener plavih studentkinja.

Milica Stjepanović i Marija Ivezić zauzele su poslednje, 11. mesto u finalu discipline sinhroni skokovi u vodu sa daske na visini od tri metra.

"Plavi" su na obali Egejskog mora do sada osvojili četiri medalje, a svetske studentske igre završavaju se u nedelju, kada će se košarkaši SCG boriti za bronzu sa Rusijom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.