Izvor: Akter, 28.Jun.2015, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice donele bronzu

Odbojkašice Srbije koje su osvojile bronzanu doputovale su u Beograd, gde su ih dočekali predstavnici Olimpijskog komiteta Srbije i nacionalnog odbojkaškog saveza

Kapiten reprezentacije Srbije Jelena Nikolić rekla je da je veliki uspeh vratiti se u Srbiju sa bronzanom medaljom sa prvih Evropskih igara.

Svaku utakmicu smo igrale dobro, borile smo se i zasluženo se vratile kući sa medaljom, rekla je kapiten Nikolić.

Selektor reprezentacije Zoran Terzić >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << istakao je da je odbojkaški turnir na Evropskim igrama bio najkvalitetniji kada je reč o ekipnim sportovima, jer je većina selekcija došla u punom ili skoro punom sastavu, zbog čega je ovaj uspeh našeg podmlađenog tima još veći.

Još velikih takmičenja je pred nama ove godine, tako da se nadam da će ova medalja biti zamajac za naredne akcije, rekao je Terzić.

Član Izvršnog odbora Olimpijskog komiteta Srbije Iva Popović čestitala je odbojkašicama osvajanje bronzane medalje i istakla da je osvajanje 15 medalja tima Srbije u Bakuu veliki uspeh.

Mislim da moramo da budemo ponosni na svaku od 15 osvojenih medalja i da pružimo maksimalnu podršku ovim sjajnim mladim ljudima da nastave ovim putem, pa da naredne godine zablistaju i na Olimpijskim igrama u Riju, rekla je popović.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.