Izvor: RTS, 02.Okt.2022, 16:58

Odbojkašice Srbije protiv Poljske počinju drugu fazu SP

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije odbranu titule prvaka sveta nastavlja u utorak 4. oktobra od 20.30 sati protiv Poljske u Lođu.
Ženska odbojkaška selekcija posle pobede nad selekcijom SAD sa 3:0 u meču poslednjeg kola u Grupi C na Svetskom prvenstvu nastavlja usšešno seriju mečeva u odbrani titule svetskog šampiona.

Posle maksimalnih 5:0 u pobedama tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prve faze takmičenja srpske odbojkašice su u novoformiranoj F grupi, gde ih dan kasnije, u sredu, čeka meč sa Dominikanskom Republikom (19.00), a naredni rival su Tajlanđanke 7.oktobra od 15.00časova.
Na kraju, 8. oktobra od 17.30, Srbija igra protiv Turske.
U četvrtfinale prolaze četiri najbolje ekipe, a završnica će se igrati u Apeldornu i Gljivicama.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SP: Italijanke sa 5-0 u drugu fazu

Izvor: B92, 02.Okt.2022

Odbojkašice Italije, Belgije i Japana ostvarile su pobede u poslednjem kolu prve faze u Grupi A Svetskog prvenstva...Italijanke su ispustile samo jedan set u derbiju grupe sa Holandijom za 3-1 (25:13, 22:25, 25:16, 25:21)...Tako su sa maksimalnih pet pobeda prošle u drugu rundu Mundijala...Predvodila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.