Odbojkašice Srbije počinju pripreme za Evropsku ligu gostovanjem Bugarskoj

Izvor: Blic, 06.Jun.2013, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije počinju pripreme za Evropsku ligu gostovanjem Bugarskoj

Ženska seniorska reprezentacija Srbije odigraće narednog vikenda dve prijateljske utakmice protiv Bugarske u okviru priprema za Evropsku ligu.

Utakmice će se odigrati u dvorani „Hristo Botev“ u Sofiji, prva je na programu u subotu od 16:45 časova po našem vremenu, druga u nedelju od 15 časova po našem vremenu.

Seniorke Srbije igraće u B grupi Evropske lige 2013. sa Belgijom, Nemačkom i Izraelom. U A grupi će igrati Turska, Bugarska, Rumunija i Mađarska. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sistemom takmičenja je predviđeno odigravanje četiri turnira, posle kojeg će četiri najbolje selekcije igrati na Finalnom turniru u Bugarskoj 13. i 14. jula.

Plasman na Finalni turnir, pored Bugarske, izboriće pobednici grupa i najbolja drugoplasirana selekcija. Finalisti Evropske lige 2013. izboriće učešće u Gran Priju 2014. godine

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.