Odbojkašice Srbije gube sa 2:0 u setovima protiv Nemačke

Izvor: Blic, 26.Sep.2011, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije gube sa 2:0 u setovima protiv Nemačke

Odbojkašice Srbije igraju u Pioniru meč za prvo mesto u grupi A protiv Nemačke.

Obe ekipe imaju učinak od dve pobede iz dva meča i međusobni duel će odlučiti ko će direktno u četvrtfinale, a ko u osminu finala.

U veoma neizvesnom i tvrdom setu rivalke su se smenjivale u vođstvu ne dozvolivši bilo kakvu osetniju prednost. Nemice su pri rezultatu 21:20 imale kontru za vođstvo, ali su naše odbojkašice uspele zahvaljujući dobrom bloku da izjednače, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i preokrenu na 22:21.

Ipak, to je bilo sve od izabranica Zorana Terzića pošto su Nemice osvojile četiri uzastopna poena i povele sa 1:0 u setovima - 22:25.

Delovalo je da gubitak prvog seta nije uspeo da značajnije demorališe odbojkašice Srbije, ali kako je odmicao drugi set, tako su raspoložene Nemice sticale sve veću prednost. One su na drugi tehnički tajmaut otišle sa prednošću od 16:12, a do kraja seta bile su još ubedljivije - 15:25.

Povezane vesti: Terzić: Ne funkcioniše sve kako bih želeo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.