Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2012, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Futoga u Prvoj ligi

NOVI SAD -

Odbojkašice Futoga naredne godine igraće u prvoligaškoj konkurenciji, pošto su osvojile prvo mesto u Drugoj ligi, grupa Sever.

To je najveći uspeh u istoriji jednog od nastarijih ženskih kolektiva u Novom Sadu, sa tradicijom dugom 37 godina.

Ubedljiva pobeda nad ekipom Kikinde u poslednjem kolu prvenstva, proslavljena je u Futogu otvaranjem šampanjca, a učenice trenera Spasoja Milićevića plasman u viši rang takmičenja ostvarile su sa učinkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od 16 pobeda i samo dva poraza.

U klubu napominju da će posle kratke pauze početi da razmišljaju o izgledu tima za narednu sezonu.

Najveći problem biće im, kao i do sada, obezbeđivanje željenog budžeta koji bi im omogućio dovođenje nekoliko iskusnijih igračica.

Na taj način oformili bi ekipu koja bi mogla da odgovori izazovima nastupa u Prvoj ligi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.