Odbojkašice Crvene zvezde izgubile u prvom kolu Lige šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2022, 18:22

Odbojkašice Crvene zvezde izgubile u prvom kolu Lige šampiona

Odbojkašice Crvene zvezde izgubile su danas u Istanbulu od ekipe Vakifbank sa 3:0 (25:15, 25:21 i 25:9) u prvoj utakmici C grupe CEV Lige šampiona.

Crvena zvezda će u 2. kolu C grupe ugostiti italijansku Novaru 20. decembra od 19.00 časova u Beogradu.

Po propozicijama CEV, pobednici 5 grupa će se plasirati direktno u četvrtfinale Lige šampiona. U plej of fazi (kvalifikacijama za četvrtfinale) >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igraće 5 drugoplasiranih ekipa, kao i najbolja trećeplasirana ekipa. Pobednici 3 dvomeča će igrati u četvrtfinalu. Preostale 4 trećeplasirane ekipe će takmičenja nastaviti u četvrtfinalu Kupa CEV 2023.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Odbojkašice Zvezde poražene od Vakifbanka na startu Lige šampiona

Izvor: Beta, 07.Dec.2022

Odbojkašice Crvene zvezde poražene su danas u Istanbulu od ekipe Vakifbank sa 0:3, po setovima 15:25, 21:25, 9:25, u utakmici prvog kola Grupe C Lige šampiona.Najbolji učinak u ekipi Zvezde imale su Ana Živojinović i Karina Denisova sa po sedam poena, dok je Božica Marković upisala poen manje.U...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.