Odbojkaši Zvezde bolji od Radničkog u derbiju prvog kola

Izvor: RTS, 08.Okt.2009, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Zvezde bolji od Radničkog u derbiju prvog kola

Odbojkaši Crvene zvezde pobedili su u beogradskoj hali Šumice aktuelnog šampiona Srbije Radnički iz Kragujevca sa 3:2 (18:25, 25:23, 25:20, 20:25, 15:10) u derbi utakmici prvog kola nacionalnog prvenstva.

Meč je odigran u dvorani u Šumicama pred oko 400 gledalaca, a sudili su Zorica Bjelić i Nenad Davidović iz Beograda.

Pre početka utakmice predstavnici Crvene zvezda uručili su poklone kadetima Opačiću, Petkoviću, Milutinoviću, Koprivici i Buculjeviću >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za osvojenu zlatnu medalju na prvenstvu sveta.

Crvena zvezda: Janković, Ćulafić, Pajić, Stojilović, Bojović, Milutinović, Mitić, Terzić, Dokić, Rašić, Buculjević, Vujić.

Radnički: Z. Jovanović, Petković, I. Jovanović, Čupković, Ivić, J. Ivović, Čedić, Maksimović, Pantelić, Stevanović.

U dramatičnoj utakmici odbojkaši Crvene zvezde su posle mnogo uzbuđenja imali više nerava i koncentracije u odlučujućem setu, pa su zasluženo slavili nad ekipom državnog prvaka.

Karakteristika večerašnjeg duela su velike oscilacije u igri oba tima. Činilo se da će Radnički lako doći do pobede, jer je nakon prvog i do polovine drugog seta odličnom igrom stekao inicijativu, ali su "crveno-beli" u nastavku susreta potpuno preokrenuli rezultat i na kraju zasluženo osvojili bodove.

Najzapaženiji u Crvenoj zvezdi bio je kapiten Tomislav Dokić, dok su se u timu Radničkog isticali tehničar Ivić i libero Pantelić.

U ostalim utakmicama prvog kola ovog vikenda sastaju se Vojvodina-Mladi radnik, Smederevo-Ribnica i Partizan-Spartak Ljig.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

WL: Crvena zvezda pobedila šampiona

Izvor: B92, 08.Okt.2009

Odbojkaši Crvene zvezde pobedili su branioca titule Radnički iz Kragujevca sa 3:2 (18:25, 25:23, 25:20, 20:25, 15:10) u premijernom meču Wiener Stdtische lige. ..Gosti iz Kragujevca bolje su počeli meč u Šumicama i došli do prednosti 1-0 u setovima. Zvezda se trgla i izjednačila posle uzbudljivog...

Nastavak na B92...

Šampion pao u Šumicama

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2009

U premijernom meču novog prvenstva Srbije odbojkaši Crvene Zvezde savladali su kragujevački Radnički sa 3:2 (18:25, 25: 25:23, 25:20, 20:25, 15:10). Posle velike borbe u pet setova izabranici Željka Bulatovića nadigrali su aktuelnog šampiona i tako stigli do pobede u šampionatu.

Nastavak na Sportske.net...

Mladi radnik gostuje na Spensu

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2009, 09:34

U maloj sali na Spensu odbojkaši Vojvodine će ugostiti požarevački Mladi Radnik na startu novog šampionata. Kapiten Novosađana Miloš Vemić obećava borbenu igru.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.