Odbojkaši Vojvodine u finalu, Partizan poražen u Kragujevcu

Izvor: Blic, 10.Apr.2011, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Vojvodine u finalu, Partizan poražen u Kragujevcu

Odbojkaši Vojvodine igraće u finalu Viner štediše lige pošto su i u trećem meču savladali Crvenu zvezdu, dok je Radnički iz Kragujevca smanjio na 2:1 protiv Partizana.

Vojvodina je u Beogradu pobedila Zvezdu sa 3:2 (29:27, 23:25, 22:25 i 26:24, 15:12), dok je Partizan poražen sa 3:0 od Radničkog (27:25, 25:18, 25:17) nakon čega se dueli ova dva tima sele u Beograd.

Povezane vesti: >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Odbojkaši Partizana i Vojvodine stekli prednost u plej-ofu Partizan i Zvezda zakazali derbi u finalu kupa za odbojkaše Završnica Kupa za odbojkaše: Četiri želje za jedan pehar Zvezda i Partizan organizuju Finalni turnira Kupa za odbojkaše Preokret u Šumicama, odbojkaši Zvezde pobedili Vojvodinu
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.