Odbojkaši Vojvodine savladali Spartak iz Ljiga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2021, 19:28

Odbojkaši Vojvodine savladali Spartak iz Ljiga

Odbojkaši novosadske Vojvodine NS Seme plasirali su se u četvrtfinale kupa Srbije pošto su večeras u Novom Sadu, maksimalnim rezultatom 3:0 ( 25:10, 25:16, 27:25), savladali Spartak iz Ljiga.

Posle dva neugodna poraza u superligi u kojima su bez osvojenog seta poraženi od Crvene zvezde i Partizana, odbojkaši Vojvodine NS Seme lako su, ispostavilo se, savladali Spartak iz Ljiga u osmini finala kupa Srbije.

Protivnik Vojvodine je očigledno bio slabiji rival, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je i u redovima šampiona viđena bolja igra uz više koncentracije, bolji prijem i sevis u odnosu na prethodna dva susreta.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Parapunov uz 17 poena. U timu Spartaka najviše poena je upisao Grković - 11.

Meč je odigran u maloj sali SPENS-a u Novom Sadu pred stotinjak prisutnih, a protivnik Vojvodine u borbi za polufinale će biti određen žrebom.

Odbojkaši Vojvodine NS Seme već u petak nastavljaju superligašku borbu i put ka odbrani titulek a u derbiju 4. kola Superlige rival će im biti Spartak u Subotici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.