Odbojkaši Vojvodine počinju kvalifikacije za LŠ

Izvor: B92, 08.Nov.2017, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Vojvodine počinju kvalifikacije za LŠ

Posle pet vezanih pobeda na domaćem frontu (4 u Superligi i jedna u Kupu), pred odbojkašima Vojvodine NS seme je možda i najveći izazov u ovom delu sezone. Mlada novosadska ekipa izlazi i na evropsku scenu, a već u sredu, 8. novembra, igraće prvi meč treće runde kvalifikacija Lige šampiona (revanš je 12. novembra u Francuskoj).

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vojvodinu dva seta dele od Lige šampiona

Izvor: B92, 08.Nov.2017

Ekipa Vojvodine NS Seme savladala je Tuluz maksimalnim rezultatom po setovima u meču treće, poslednje runde kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš susret na programu je četiri dana kasnije u Francuskoj, a srpskom predstavniku biće dovoljno da osvoji barem dva seta kako bi ušao u društvo najboljih.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.