Odbojkaši Srbije pobedili Australiju u Ligi nacija

Izvor: Beta, 26.Jun.2022, 15:05

Odbojkaši Srbije pobedili Australiju u Ligi nacija

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Sofiji Australiju sa 3:0 u setovima (25:17, 25:20, 25:22), u utakmici osmog kola u Ligi nacija.U meču koji je trajao 69 minuta, najefikasniji u ekipi Srbije bio je Aleksandar Atanasijević sa 15 poena, a Miran Kujundžić postigao je 13. Pavle Perić dodao je 11 poena, a Srećko Lisinac 10 poena.U australijskoj ekipi Lorenco Poup postigao je 15 poena, a Tomas Heptinstol 10 poena.Srbija sada ima četiri pobede i četiri poraza, a Australija ima pobedu i sedam poraza.U sklopu treće sedmice, Srbija će u Gdanjsku igrati sa Slovenijom 6. jula, dva dana kasnije protiv Italije, 9. jula protiv Irana, a 10. jula protiv Kine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši Srbije pobedili Australiju u Ligi nacija

Izvor: Radio 021, 26.Jun.2022

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je u Sofiji Australiju sa 3:0 u setovima (25:17, 25:20, 25:22), u utakmici osmog kola u Ligi nacija.

Nastavak na Radio 021...

OSVETA LITVANACA: Letonija DEMOLIRANA pred dolazak Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022

Ubedljiv poraz...Košarkaška reprezentacija Letonije poražena je od Litvanije (98:62) u prijateljskom meču pred susret sa Srbijom koji će se u četvrtak odigrati u Rigi u okviru 5. kola prve runde kvalifikacija za Svetsko prvenstvo...Letonci su pre samo četiri dana savladali istog rivala, da bi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.