Odbojkaši Srbije deklasirali Bugarsku pred skoro 10.000 navijača u Sofiji

Izvor: Blic, 07.Jun.2014, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Srbije deklasirali Bugarsku pred skoro 10.000 navijača u Sofiji

Odbojkaška reprezentacija Srbije deklasirala je Bugarsku usred Sofije sa 3:0, po setovima 28:26, 25:18, 25:13 u prvom meču drugog vikenda Svetske lige.

Posle dva trijumfa nad olimpijskim šampionima iz Rusije, izabranici selektora Igorka Kolakovića briljirali su i u komšiluku, nanevši Bugarima jedan od najtežih poraza otkako se nadmeću u Svetskoj ligi.

Za samo 78. naši su deklasirali domaćine na 100. meču blokera Dragana Stankovića u nacionalnom dresu, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je obeležio sa sedam osvojenih poena.

Pred 9.850 gledalaca u Areni armejec, najefikasniji u našoj selekciji bili su Atanasijević sa 15, Podraščanin sa 12 i Kovačević sa deset poena, koliko je imao i Bugarin Cvetan Sokolov.

Ovi rivali će se i u nedelju sastati u Sofiji, i to od 19 časova.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.