Odbojkaši Srbije: Još nije kraj sna koji smo sanjali

Izvor: RTS, 28.Sep.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Srbije: Još nije kraj sna koji smo sanjali

Ohrabreni fantastičnom pobedom u polufinalu protiv Francuske – 3:2, a pred finalni duel sa Slovenijom, reprezentativci Srbije poručuju da su čvrsto na tlu, da ih pobeda nije digla u nebese. Finale je na programu u nedelju od 17.30. Direktan prenos je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), tok meča pratite na našem portalu.
Pred njima je duel sa najvećim iznenađenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvenstva, tako da maksimalno ozbiljno ulaze u duel spremni da pruže svoj maksimum i nadigraju rivala. Poručuju neće biti lako zato i pozivaju navijače da im pomognu da zajedno dođu do zlata. 

„Ovo je sreća za celu naciju, napravili smo veliki uspeh. Ja se iskreno nadam da snovima nije kraj, i da ono što je važno što je glavno u šta smo verovali od samog početka je pred nama.", rekao je Marko Ivović.
„Ne bi trebalo da nam to zlato bude u mislima. Treba da odigramo jednu dobru utakmicu i da pobedimo, mogu slobodno da kažem, jedno od najvećih iznenađenja ovog Evropskog prvenstva, reprezentaciju Slovenije", dodao je Marko Podraščanin.
„Pobedili su Rusiju, pobedili su Poljsku, i pokazali da su zaslužili da dođu u finale, neće biti lako", itjavio je posle polufinala Srećko Lisinac.
„Znam da dosta naših ljudi živi i radi u Parizu, Prema tome dođite sutra (nedelja) u 17.30 i podržite nas u finalu Evropskog prvestva, da idemo zajedno do zlata", poručio je Petar Krsmanović.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srbija savladala Slovačku u dramatičnoj završnici

Izvor: RTS, 29.Sep.2019, 11:07

Ženska rukomenta reprezentacija Srbije savladala je selekciju Slovačke sa 27:26 u meču drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Srbija je osvojila maksimalna četiri boda iz prva dva meča i nalazi se na pragu plasmana na turnir. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.