Odbojkaši PAOK-a pobedili Novi Pazar

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jan.2017, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši PAOK-a pobedili Novi Pazar

Odbojkaši Novog Pazara izgubilil su večeras na svom terenu od grčkog PAOK-a sa 3:1 (25:23, 22:25, 25:15, 25:21), u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa CEV, posle 113 minuta igre.

Pred oko 1.700 gledalaca u dvorani Pendik, ekipu iz Soluna predvodio je Haralampos Sakoglu sa 20 poena, a pratili su ga Dante Amaral sa 14 i Aleksandar Šafranovič sa 12 poena.

"Očekivali smo tešku utakmicu, pošto Novi Pazar igra odlično u prvenstvu Srbije. U sjajnoj atmosferi došli >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << smo do pobede, koja nas približava sledećem kolu. Okrećemo se obavezama u šampionatu Grčke, a verujem da ćemo protiv Pazaraca slaviti i u revanšu", rekao je tehničar PAOK-a Vlado Petković.

Irfan Hamzagić upisao je 13 poena za domaći sastav, jedan manje dodao je Srećko Ristić, dok je Hamza Zatrić meč završio sa 11 osvojenih poena.

"Žao mi je što pri našem vođstvu od 21:19 u prvom setu nismo poentirali, već su igrači PAOK-a jednu loptu vratili praktično sa tribina i osvojili poen. Taj set dosta je uticao na krajnji ishod. Ovo nije naša najbolja odbojka, pa verujem da još nije sve gotovo", naveo je trener Novopazaraca Saša Stefanović.

Revanš utakmica igraće se 19. januara u Solunu, a Novom Pazaru je potrebna pobeda od 3:0 ili 3:1 da bi izborio igranje "zlatnog seta".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.