Odbojkaši Novog Pazara ispali iz Superlige

Izvor: B92, 21.Feb.2021, 00:30

Odbojkaši Novog Pazara ispali iz Superlige

Odbojkaši Borca iz Starčeva pobedili su u Pančevu ekipu Novog Pazara sa 3:0 u setovima (25:20, 25:16, 25:20), u utakmici pretposlednjeg kola Superlige Srbije.

Borac je na taj način obezbedio deveto mesto u regularnom delu sezone i igraće u baražu za opstanak protiv drugoplasiranog tima Prve lige Srbije.

Sa druge strane, Novi Pazar je posle sedam godina ispao iz elitnog ranga.

Posle sat i 13 minuta igre u pančevačkoj Hali Strelište, najbolji kod domaćina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bili su Davor Milošević sa 13, Aleksandar Gmitrović sa 11 i Nenad Madić sa 10 poena, dok je Samed Halilović upisao 12 poena za Novi Pazar.

Kolo pre kraja ligaškog dela takmičenja, Borac je deveti na tabeli sa četiri pobede i 13 poraza, a Novi Pazar zauzima poslednje, 10. mesto sa skorom 1/16.

Novi Pazar će u 18. kolu dočekati Crvenu zvezdu iz Beograda, dok će Borac gostovati kraljevačkoj Ribnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Odbojkaši Novog Pazara ispali iz Superlige Srbije

Izvor: SandzakPress.net, 21.Feb.2021

Odbojkaši Borca iz Starčeva pobedili su na svom terenu ekipu Novog Pazara sa 3:0 u setovima (25:20, 25:16, 25:20), u utakmici pretposlednjeg, 17. kola Superlige Srbije. Borac je na taj način obezbedio deveto mesto u regularnom delu sezone i igraće u baražu za opstanak protiv drugoplasiranog tima...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.